- 2-Bean Sweet Potato Chili
- Baked Falafel
- Bruschetta-Stuffed Mushrooms
- Butternut Squash Mac and Cheese
- Cheesy Spinach Enchiladas
- Chef Meg's Simple Quinoa and Vegetables
- Chef Meg's Skinny Fiesta Dip with Baked Lime Chips
- Coach Nicole's Mini Vegetable Frittatas
- Coach Nicole's Vegetarian Lentil Loaf
- Crustless Spinach, Onion and Feta Quiche
- Dahl (Indian Vegetarian Lentils)
- Earth Burgers
- Easy Bean Tostadas
- Easy Poached Eggs and Pasta
- Farfalle with Mushrooms & Spinach
- Lemon-Roasted Tempeh and Tomatoes with Arugula and Basil Farro
- Lentils Puttanesca
- Meg-herita Pizza
- Mexican Pizza
- Moroccan-Style Chickpeas
- Nathan's Two-Thumbs-Up Ratatouille
- Palak Paneer
- Quinoa-Black Bean Casserole
- Simple Zucchini Caponata
- Slow Cooker Healthy Potato Soup
- Slow Cooker Vegetable Curry
- Slow Cooker Vegetarian Chili
- Smoky Cheese, Black Bean and Rice Casserole
- Spaghetti Squash Marinara
- Stepf's Vegetable Enchiladas
- Taco Style Lentils & Rice
- Technicolor Pasta
- Tofu Fingers
- Vegan Sloppy Joes
- Vegetable Risotto
- Vegetarian Moussaka
- Vegetarian Vindaloo
- White Beans with Caramelized Onions and Kale
- Whole Wheat Pasta with Sesame Peanut Sauce"
Li esta palavra num glossário de Aikidô, o que foi bastante curioso, traduzida como "sabor belo". É a palavra que os japoneses usam após saborear algo realmente bom, o nome certo para um blog culinário! Encontrei as seguintes traduções: sabor, belo, delicioso e bom gosto. Escolha a sua...
39 Meat-Free Recipes for World Vegetarian Day
"By: Stepfanie Romine
Subscrever:
Enviar feedback (Atom)
Sem comentários:
Enviar um comentário